До зустрічі на дорогах з WOOFRIDE

Який розмір обрати

Що робити якщо стандартні розміри гамачка не підходять моєму авто?

Якщо у вас автомобіль нестандартних розмірів, чи вам потрібна кастомізація гамака, ви можете написати нам у інстаграм та ми спробуємо вирішити ваше завдання разом.

Можна змінити ширину гамака, проте НЕ можна змінити висоту, оскільки зруйнують основні пропорції гамачка

Наш автогамак можна придбати у кількох версіях:

  • трансформер: 2 рівноцінні половинки, 2 бортики, кишенька для іграшок, сумка для транспортування;
  • суцільний: 1 суцільна центральна частина, кишенька для іграшок, 2 бортики, сумка для транспортування;
  • половинка гамака: 1 основа на 1,5 сидіння, кишенька для іграшок, 2 бортики, сумка для транспортування;
  • гамак на переднє сидіння: 1 осноа на 1 сидіння, 2 бортики, сумка для транспортування;

Трансформер – унівесальний гамак, який можна возити, як в салоні авто, так і в багажнику. Як половинкою, так і повною версією. Він ідеально підійде і в кросовер, і в седан. Це ідеальний варіант, коли потрібно підлаштовуватись під пасажирів в авто. Проте, не підійде важким породам.

Суцільний автогамак – це той самий трансформер, тільки без замка по центру. Ідеальний варіант для важких собак. Можна встановлювати і в багажнику і в салоні авто.

Половинка гамака займає 1,5 сидіння заднього ряду і  підійде для маленьких або середніх порід. 

Автогамак для переднього сидіння – ідеально підійде для купе та смартів, де половинка буде заширока. Можна встановлювати на задній ряд. Повністю каркасний, тому це ідеальний гамачок для непосидючих собак. 

Автогамак для переднього сидіння і половинка гамака це НЕ одне і те ж. Конструктивно це різні гамаки, хоч і, на перший погляд, досить схожі.

В автогамака для переднього сидіння є лише 1 проріз для ременя безпеки, є додаткові бокові ребра жорсткості, котрі триматимуть форму гамака, і є додаткові защіпки для переднього сидіння, оскільки спереду нема підголівника.

В половинці цих елементів нема. Але, до половинки можна докупити ще центральну деталь і їздити з повним гамаком. З автогамаком для переднього сидіння так не вийде. Ця модель продумана виключно для 1-го сидіння. Без трансформацій.