До зустрічі на дорогах з WOOFRIDE

Трансформер чи суцільний?

В нашому асортименті ви знайдете 2 автогамаки, які закриватимуть задній ряд повністю: автогамак трансформер та суцільнийю

Ширина автогамака 124 см – це універсальний розмір для будь-якого 5-ти місного авто.

Проте, що обрати?

Зазвичай, улюблене місце для сидіння тварин – центр гамака. Бо можна і вперед подивитись, і бути близько до людей, та ще й хтось почухає в дорозі. І зачасту вибір гамака падає на трансформер, бо це зручно і можна посадити ще когось позаду. Особливо, якщо порода тварини мала або середня.

Але, потрібно розуміти, що якщо тварина важка, замок трансформера стане вузьким місцем. Якщо тримати постійно липучки защіпнутими, а замок повністю закритим, ваші ризики порвати замок – мізерні. Проте будьмо відвертими, завжди хочеться трішки привідкрити, щоб створити ідеальні умови для улюбленця. І саме цим ми стрімко підвищуємо ризик порвати замок. 

Тому, наша щира рекомендація:

  1. Обирайте автогамак відповідно до ваги вашої тварини. Якщо у вас тварина 50+ кг, ваш вибір має впасти на суцільний автогамак. Бо суцільний гамак розроблений таким чином, що витримує 100 кг.
  2. Якщо ви обрали автогамак трансформер, завжди защіпацте замок повністю, і закривайте липучки. Це справді дуже важливо щоб гамак служив вам довго!
  3. Якщо ви не впевнені що обрати, напишіть нам в Інстаграм. Ми надамо вам консультацію і пояснимо відмінності.
Трансформер
Суцільний